Beroepsvereniging

Praktijk voor TotaalBalans is aangesloten bij de LVNT, de landelijke vereniging voor natuurgeneeskundige therapeuten.  Licentienummer  10006001165

De Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten, de LVNT, is een beroepsvereniging die kwaliteit en vertrouwen belangrijk vindt. Het is een vereniging waar therapeuten met meer dan 25 verschillende werkvormen zich thuis voelen. Wat deze werkvormen verbindt is dat de LVNT-therapeut leeft en handelt vanuit een fundamenteel vertrouwen in het zelfhelend vermogen van de mens. Dit is de natuurgeneeskundige basis waarop een LVNT therapeut cliënten steunt in hun ontwikkeling en heelwording. Vanuit deze grondhouding biedt de LVNT ondersteuning aan therapeuten, en is zij een kwaliteitskeurmerk voor cliënten en zorgverzekeraars. Meer dan 40 zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk door LVNT therapeuten gegeven consulten.

De therapeuten van de  LVNT voldoen aan strenge opleiding- en kwaliteitseisen. Ze beschikken over veel kennis en de nodige ervaring en functioneren minimaal op HBO niveau.

Vanuit mijn opleidingen Kinesiologie en Totaalbalans therapeut ben ik geregistreerd bij de LVNT. Daarnaast heb ik veel cursussen gevolgd op het gebied van voedingsleer, kruidenleer, orthomoleculaire kennis, coaching, healing, massage, meditatie en kinesiologie.

Naast mijn vakgerichte diploma’s ben ik ook in het bezit van het diploma medische basiskennis en psychische basiskennis (CIPION).

Jaarlijks volg ik vakgerichte aanvullende studies, bijscholingen, intervisies, workshops, cursussen e.d. om  de kwaliteit van mijn dienstverlening te kunnen waarborgen.

 

 

Andere inschrijvingen

 

RBCZ,                   Het HBO register beroepsbeoefenaren in de complementaire zorg.

Licentienummer 308398R

AGB-register      Het identificerende register in de zorg

AGB code 90036181,

Praktijkcode 90014987

SCAG                    De geschillencommissie voor de complementaire en alternatieve gezondheidszorg.

Licentienummer 14172

KvK  (Kamer van Koophandel)                                                      Inschrijfnummer  02100912